Lirik Lagu SisiKitaa – Kebacut Nglarani

Berikut adalah Lirik dengan Arti atau Terjemahan dalam bahasa Indonesia dari lagu Jawa berjudul Kebacut Nglarani yang dibawakan oleh SisiKitaa.

 

ADVERTISEMENT

Verse :
Tak enteni tekanmu bali
Nang prapatan lampu merah Mangli..
Aku sabar nunggoni awakmu
Mugo kowe iseh tresno aku..

Kurang piye tresno sing tak wenehne
Kekarepanmu uwes tak wujudke..
Tresno iki ra iso ditahan..
Nyanding kowe kudu dadi kenyataan..

Pre Chorus :
Niatku iso nyanding kowe
Nyatane kowe kok malah ninggalke..

Chorus :
Suci tuluse katresnanku iki..
Saben bengi kegowo ning njero ngimpi..
Kepingine ngancani urip bareng dadi siji
Kok malah kowe lungo ninggal janji..

Music

Pre Chorus :
Niatku iso nyanding kowe
Nyatane kowe kok malah ninggalke..

Chorus :
Suci tuluse katresnanku iki..
Saben bengi kegowo ning njero ngimpi..
Kepingine ngancani urip bareng dadi siji
Kok malah kowe lungo ninggal janji..

Suci tuluse katresnanku iki..
Saben bengi kegowo ning njero ngimpi..
Kepingine ngancani urip bareng dadi siji..
Kok malah kowe lungo ninggal janji..

Kok malah kowe lungo tur ngapusi..
Kok malah kowe kebacut nglarani..

 

 

Terjemahan

Verse :
Tak enteni tekanmu bali
Ku tunggu kepulanganmu

Nang prapatan lampu merah Mangli..
Di perempatan lampu merah Mangli

Aku sabar nunggoni awakmu
Aku sabar menanti dirimu

Mugo kowe iseh tresno aku..
Semoga engkau masih cinta aku

 

Kurang piye tresno sing tak wenehne
Kurang apa cinta yang aku berikan

Kekarepanmu uwes tak wujudke..
Keinginanmu sudah ku wujudkan

Tresno iki ra iso ditahan..
Cinta ini tak bisa ditahan

Nyanding kowe kudu dadi kenyataan..
Bersamamu harus jadi kenyataan

 

Pre Chorus :
Niatku iso nyanding kowe
Inginku bisa bersamamu

Nyatane kowe kok malah ninggalke..
Ternyata kau malah meninggalkanku

 

Chorus :
Suci tuluse katresnanku iki..
Suci tulusnya rasa cintaku ini

Saben bengi kegowo ning njero ngimpi..
Tiap malam terbawa di dalam mimpi

Kepingine ngancani urip bareng dadi siji
Inginku menemani hidup menyatu bersama

Kok malah kowe lungo ninggal janji..
Tapi kau malah pergi meninggalkan janji

 

Music

 

Pre Chorus :
Niatku iso nyanding kowe
Inginku bisa bersamamu

Nyatane kowe kok malah ninggalke..
Ternyata kau malah meninggalkanku

 

Chorus :
Suci tuluse katresnanku iki..
Suci tulusnya rasa cintaku ini

Saben bengi kegowo ning njero ngimpi..
Tiap malam terbawa di dalam mimpi

Kepingine ngancani urip bareng dadi siji
Inginku menemani hidup menyatu bersama

Kok malah kowe lungo ninggal janji..
Tapi kau malah pergi meninggalkan janji

 

Suci tuluse katresnanku iki..
Suci tulusnya rasa cintaku ini

Saben bengi kegowo ning njero ngimpi..
Tiap malam terbawa di dalam mimpi

Kepingine ngancani urip bareng dadi siji
Inginku menemani hidup menyatu bersama

Kok malah kowe lungo ninggal janji..
Tapi kau malah pergi meninggalkan janji

 

Kok malah kowe lungo tur ngapusi..
Tapi kau malah pergi dan berdusta

Kok malah kowe kebacut nglarani..
Tapi kau malah tega menyakiti

 

 

Credits

  • Song Title : Kebacut Nglarani
  • Artist : Sisikitaa
  • Songwriter : Asteni Aji
  • Arranger : Rian Cahya Nugroho