Lirik dan Arti Lagu Shine Of Black – Maunya Bagaimana

Berikut adalah Lirik dengan Arti atau Terjemahan dalam bahasa Indonesia dari lagu Timur Maunya Bagaimana yang dibawakan oleh Shine Of Black.

 

Verse :
Bicara, ko maunya bagaimana
Sa su cape.. tegur dari baik sampe maki
juga macam percuma..

ADVERTISEMENT

Kasih tau sebenarnya..
Ko itu benar-benar cinta kah tarada..
Kalo tra cinta bilang saja su tra cinta
tarada yang susah..

Chorus :
Sa cape bakalai menyerah sudah say
Macam anak kecil bertengkar tara usai..
Ko tinggal pancing sa buat sa naik darah
Dari pagi sampai malam selalu ko buat ulah
Stop sudah..

Tiap hari darah naik, naik, naik, naik
Begini-begini pancing emo
Liat sa pu tara baik, baik, baik, baik..
Lama-lama bosan juga tiap hari baku marah
Maunya bagaimana..

Rap :
Kalo cinta kalo sayang jang sengaja buat murka
Bikin tingkah suka-suka yang begini om mo ludah
Tiap hari bikin ulah, tiap hari baku marah
Jang pancing kancing bikin pusing sudah sayang

ko paling busuk mulut dengan kelakuan
Ko bukan satu dalam dunia perempuan
masa ko ragu deng yang di jari manis
Ini ompay asli soal setia paling sadis

Bukannya ko bicara baik-baik
Baru saja sa jawab langsung balik dapa maki
Yang ko mau apa ko tinggal bilang say
Tra usah pake cara anak kecil nan sa sey

Sa cape bakalai tra bisa hidup baik
Sa malas pikir ko mending sa pi jalan fly
Anana dong su bawa tara mungkin sa mo tolak
Wiro tambah cola sudah pasti lupa ko lah

Chorus :
Sa cape bakalai menyerah sudah say
Macam anak kecil bertengkar tara usai..
Ko tinggal pancing sa buat sa naik darah
Dari pagi sampai malam selalu ko buat ulah
Stop sudah..

Tiap hari darah naik, naik, naik, naik
Begini-begini pancing emo
Liat sa pu tara baik, baik, baik, baik..
Lama-lama bosan juga tiap hari baku marah
Maunya bagaimana..

Rap :
Ko maunya bagaimana
Macam setiap hari marah-marah
Bapa to yang susah
Dong sayang baku baik itu bisa
Nda usah bakalai ancam ko sey dari rumah

Kira gampang kasih yakin ko pu bapa
Bilang sa anak baik dan juga setia
Ko tenang boleh nda usah anu-anu lah
Sa malas baribut bukannya mo cari gara

Bukannya sa mo cari gara
Bukannya sa mo marah-marah
Tapi ko pu cara sengsara
Ko parah ko larang sembarang
Ayun deng parang kira sa barang
padahal sa ni ko ayang

Adoh ampun tra bohong, bah jeskon sa mohon
ko sopan kah tolong
Sa cape bakalai-bakalai deng ko
Tahan-tahan hati ini sampe bengkok

Music :
sa cape bakalai

Rap :
Ko tinggal ajak baka-bakalai
Ko tinggal pancing sa pu emo sampe darah naik
Tinggal dapa maki macam musuh baku fight
Malas urus mending ke BKD sa mo fly

Eh, tra bisa baku akur macam Tom and Jerry
Ada masalah ko tinggal tanya berulang kali
Sa bukan Simon Petrus yang menyangkal tiga kali
Stop ko mo bikin tasalah nan sa buang ko ke kali

Chorus :
Sa cape bakalai menyerah sudah say
Macam anak kecil bertengkar tara usai..
Ko tinggal pancing sa buat sa naik darah
Dari pagi sampai malam selalu ko buat ulah
Stop sudah..

Tiap hari darah naik, naik, naik, naik
Begini-begini pancing emo
Liat sa pu tara baik, baik, baik, baik..
Lama-lama bosan juga tiap hari baku marah
Maunya bagaimana..

 

Terjemahan

Verse :
Bicara, ko maunya bagaimana
Bicaralah kau maunya bagaimana

Sa su cape.. tegur dari baik sampe maki
juga macam percuma..
Aku sudah capek.. menegurmu dari baik sampai memaki
sepertinya juga percuma..

Kasih tau sebenarnya..
Beritahulah yang sebenarnya..

Ko itu benar-benar cinta kah tarada..
Kau itu benar-benar cinta atau tidak..

Kalo tra cinta bilang saja su tra cinta
tarada yang susah..
Kalau tak cinta bilang saja sudah tak cinta
tak ada yang susah..

 

Chorus :
Sa cape bakalai menyerah sudah say
Aku capek ribut denganmu, aku menyerah

Macam anak kecil bertengkar tara usai..
Seperti anak kecil bertengkar tak ada habisnya..

Ko tinggal pancing sa buat sa naik darah
Kau selalu memancingku untuk naik darah

Dari pagi sampai malam selalu ko buat ulah
Dari pagi sampai malam kau selalu membuat ulah

Stop sudah..
Berhentilah..

Tiap hari darah naik, naik, naik, naik
Tiap hari naik darah

Begini-begini pancing emo
Liat sa pu tara baik, baik, baik, baik..
Sedikit-sedikit pancing emosi
Semuanya dariku salah di matamu..

Lama-lama bosan juga tiap hari baku marah
Lama-lama bosan juga tiap hari marahan

Maunya bagaimana..
Maunya bagaimana..

 

Rap :
Kalo cinta kalo sayang jang sengaja buat murka
Kalau cinta, kalau sayang jangan sengaja membuat marah

Bikin tingkah suka-suka yang begini om mo ludah
Bertingkh sesukamu, yng begini ingin om ludahi

Tiap hari bikin ulah, tiap hari baku marah
Tiap hari membuat ulah, tiap hari marahan

Jang pancing kancing bikin pusing sudah sayang
Jangan pancing emosi bikin pusing saja sayang

ko paling busuk mulut dengan kelakuan
Mulut dan kelakuanmu paling busuk

Ko bukan satu dalam dunia perempuan
Kau bukan perempuan satu-satunya di dunia

masa ko ragu deng yang di jari manis
Masa kau ragu dengan cincin di jari manis ini

Ini ompay asli soal setia paling sadis
Ini ompay asli paling sadis soal kesetiaan

 

Bukannya ko bicara baik-baik
Bukannya kau bicara baik-baik

Baru saja sa jawab langsung balik dapa maki
Baru saja aku jawab langsung kau balas makian

Yang ko mau apa ko tinggal bilang say
Yang kau mau apa? tinggal kau bilang

Tra usah pake cara anak kecil nan sa sey
Tak usah pakai cara anak kecil dan nanti ku tinggal pergi

Sa cape bakalai tra bisa hidup baik
Aku sudah capek bertengkar tak bisa hidup tenang

Sa malas pikir ko mending sa pi jalan fly
Aku malas memikirkanmu mending aku pergi mabuk

Anana dong su bawa tara mungkin sa mo tolak
Anak-anak sudah bawa tak mungkin aku tolak

Wiro tambah cola sudah pasti lupa ko lah
Wiro ditambah cola sudah pasti aku bisa melupakanmu

 

Chorus :
Sa cape bakalai menyerah sudah say
Aku capek ribut denganmu, aku menyerah

Macam anak kecil bertengkar tara usai..
Seperti anak kecil bertengkar tak ada habisnya..

Ko tinggal pancing sa buat sa naik darah
Kau selalu memancingku untuk naik darah

Dari pagi sampai malam selalu ko buat ulah
Dari pagi sampai malam kau selalu membuat ulah

Stop sudah..
Berhentilah..

Tiap hari darah naik, naik, naik, naik
Tiap hari naik darah

Begini-begini pancing emo
Liat sa pu tara baik, baik, baik, baik..
Sedikit-sedikit pancing emosi
Semuanya dariku salah di matamu..

Lama-lama bosan juga tiap hari baku marah
Lama-lama bosan juga tiap hari marahan

Maunya bagaimana..
Maunya bagaimana..

 

Rap :
Ko maunya bagaimana
Kau maunya bagaimana

Macam setiap hari marah-marah
Selalu setiap hari marah-marah

Bapa to yang susah
Bapak kan yang susah

Dong sayang baku baik itu bisa
Dia menyayangimu baik-baik dengannya kan bisa

Nda usah bakalai ancam ko sey dari rumah
Tak usah marah dan mengancam kau kabur dari rumah

Kira gampang kasih yakin ko pu bapa
Kau kira gampang meyakinkan bapakmu

Bilang sa anak baik dan juga setia
Bilang kalau aku ini anak yang baik dan setia

Ko tenang boleh nda usah anu-anu lah
Kau bisa tengang kan dan tak usah macam-macam lah

Sa malas baribut bukannya mo cari gara
Aku malas ribut dan tak mau cari gara-gara

 

Bukannya sa mo cari gara
Bukannya aku mau cari gara-gara

Bukannya sa mo marah-marah
Bukannya aku mau marah-marah

Tapi ko pu cara sengsara
Tapi caramu ini membuatku sengsara

Ko parah ko larang sembarang
Kau parah, kau larang-larang semaunya

Ayun deng parang kira sa barang
mangayunkan parang padaku, kau kira aku barang

padahal sa ni ko ayang
padahal aku ini kekasihmu

Adoh ampun tra bohong, bah jeskon sa mohon
ko sopan kah tolong
Aduh beneran ampun, aku mohon kau sopan lah

Sa cape bakalai-bakalai deng ko
Aku capek bertengkar denganmu

Tahan-tahan hati ini sampe bengkok
Menahan hati ini sampai gondok

 

Musik :
sa cape bakalai
aku capek bertengkar

 

Rap :
Ko tinggal ajak baka-bakalai
Kau selalu mengajak bertengkar

Ko tinggal pancing sa pu emo sampe darah naik
Kau selalu pancing emosiku sampai naik darah

Tinggal dapa maki macam musuh baku fight
Lalu kau maki-maki aku seperti musuhmu

Malas urus mending ke BKD sa mo fly
Aku malas mengurusimu mendingan ke BKD aku mau mabuk

Eh, tra bisa baku akur macam Tom and Jerry
Tak bisa akur seperti Tom and Jerry

Ada masalah ko tinggal tanya berulang kali
Kalau ada masalah kau tinggal tanya aku saja terus

Sa bukan Simon Petrus yang menyangkal tiga kali
Aku bukan Simon Petrus yang menyangkal tiga kali

Stop ko mo bikin tasalah nan sa buang ko ke kali
Berhentilah membuat masalah nanti aku buang kau ke kali

 

Chorus :
Sa cape bakalai menyerah sudah say
Aku capek ribut denganmu, aku menyerah

Macam anak kecil bertengkar tara usai..
Seperti anak kecil bertengkar tak ada habisnya..

Ko tinggal pancing sa buat sa naik darah
Kau selalu memancingku untuk naik darah

Dari pagi sampai malam selalu ko buat ulah
Dari pagi sampai malam kau selalu membuat ulah

Stop sudah..
Berhentilah..

Tiap hari darah naik, naik, naik, naik
Tiap hari naik darah

Begini-begini pancing emo
Liat sa pu tara baik, baik, baik, baik..
Sedikit-sedikit pancing emosi
Semuanya dariku salah di matamu..

Lama-lama bosan juga tiap hari baku marah
Lama-lama bosan juga tiap hari marahan

Maunya bagaimana..
Maunya bagaimana..

 

Credits

  • Title : Maunya Bagaimana
  • Artist : Shine Of Black(Ayyi, Decky, Koko, Reinerd, Introvocal, Puang)
  • Arranger : Leazzy S.O.B
  • Producer : Leazzy S.O.B