Lirik Lagu Ngatmombilung – Gagal

Berikut adalah Lirik dari lagu berjudul Gagal yang dibawakan oleh Ngatmombilung.

 

ADVERTISEMENT

Verse :
Cobo mbien awak dewe ra bubaran..
Podo-podo wegah ngrasakne kelangan..
Nanging kowe ra kuat keno godane wong liyo
Tak kiro podo tresnane
Ra koyo sing tak bayangke..

Chorus :
Sidane sing menang..
Sing iso ngancani kowe mbendino..
Aku sing modal gemati..
Olehe mung dilarani..

Verse :
Isih kerep melek tekan tengah wengi
Padahal wis ra ono sing dienteni..
Sing dienteni wis dadi siji
karo wong sing dadi pilihane..
Ninggalke aku..

Pre Chorus :
Ora.. gagal nresnani sliramu
Namung kalah.. bersaing ro pilihanmu
Sak gedene usahaku
Ra mungkin iso menangke atimu..

Chorus :
Sidane sing menang..
Sing iso ngancani kowe mbendino..
Aku sing modal gemati..
Olehe mung dilarani..

Sidane sing menang..
Sing direstoni karo wong tuamu..
Jelas udu aku..
Sing mung dadi masa lalumu..
Masa lalumu..

Music

Pre Chorus :
Ora.. gagal nresnani sliramu
Namung kalah.. bersaing ro pilihanmu
Sak gedene usahaku
Ra mungkin iso menangke atimu..

Chorus :
Sidane sing menang..
Sing iso ngancani aku mbendino..

Aku sing modal gemati.. oo..
Olehe mung dilarani..
(mung tak larani)

Sidane sing menang..
Sing direstoni karo wong tuamu..
Jelas udu aku..
Sing mung dadi masa lalumu..

 

 

Credits

  • Recording : Muh Studio
  • Mixing & Mastering : Bagus Muhammad
  • Lead Guitar by : Ivan Lukito, Seto Bramana
  • String by : Ryan Pianos