Lirik Lagu Arya Galih – Mabur

Berikut adalah Lirik dengan Arti atau Terjemahan dalam bahasa Indonesia dari lagu Jawa berjudul Mabur yang dibawakan oleh Arya Galih.

 

ADVERTISEMENT

Verse :
Saurunge kenal kowe.. uripku sepi..
Sakwise kenal kowe seneng rasa ning ati

Kowe koyo omah.. nggonku muleh..
Kowe nambani saben atiku perih..

Interlude

Verse:
Kowe tau nggowo mabur sak duwur-duwur e..
Saiki mbok tibakke sak loro-lorone..

Mergo banda donya.. kowe mileh liyane..
Kowe mileh sing menang rupa
Lan menang sak sembarange..

Chorus :
Durung ikhlas aku.. kelangan kowe..
Koyo donya sing kelangan srengenge..
Nyoba ikhlas senadyan.. ngapusi atiku dewe..
Nglilakne kowe jebul abot rasane..

Post Chorus :
Moga kowe langgeng karo sing anyar..
Cukup aku sing kebacut ambyar..

Music

Bridge :
Wis cukup semene wae..
Atiku kebacut ambyar.. aar..
Kebacut ambyar.. aar..

Verse:
Kowe tau nggowo mabur sak duwur-duwur e..
Saiki mbok tibakke sak loro-lorone..

Mergo banda donya.. kowe mileh liyane..
Kowe mileh sing menang rupa
Lan menang sak sembarange..

Chorus :
Durung ikhlas aku.. kelangan kowe..
Koyo donya sing kelangan srengenge..
Nyoba ikhlas senadyan.. ngapusi atiku dewe..
Nglilakne kowe jebul abot rasane..

Post Chorus :
Moga kowe langgeng karo sing anyar..
Cukup aku sing kebacut ambyar..

Chorus :
Durung ikhlas aku.. kelangan kowe..
Koyo donya sing kelangan srengenge..
Nyoba ikhlas senadyan.. ngapusi atiku dewe..
Nglilakne kowe jebul abot rasane..

Post Chorus :
Moga kowe langgeng karo sing anyar..
Cukup aku sing kebacut ambyar..

 

 

Terjemahan

Verse :
Saurunge kenal kowe.. uripku sepi..
Sebelum mengenalmu hidupku sepi

Sakwise kenal kowe seneng rasa ning ati
Setelah mengenalmu bahagia rasa di hati

Kowe koyo omah.. nggonku muleh..
Kau seperti rumah tempatku pulang

Kowe nambani saben atiku perih..
Kau mengobati setiap hatiku perih

 

Interlude

 

Verse:
Kowe tau nggowo mabur sak duwur-duwur e..
Kau pernah membawaku terbang
setinggi-tingginya

Saiki mbok tibakke sak loro-lorone..
Sekarang kau jatuhkan sesakit-sakitnya

Mergo banda donya.. kowe mileh liyane..
Karna harta dunia, kau memilih yang lain

Kowe mileh sing menang rupa
Kau memilih yang menang rupa

Lan menang sak sembarange..
Dan menang dalam segala hal

 

Chorus :
Durung ikhlas aku.. kelangan kowe..
Belum ikhlas aku kehilanganmu

Koyo donya sing kelangan srengenge..
Seperti dunia yang kehilangan matahari

Nyoba ikhlas senadyan.. ngapusi atiku dewe..
Mencoba ikhlas walaupun
membohongi perasaanku sendiri

Nglilakne kowe jebul abot rasane..
Merelakanmu ternyata berat rasanya

 

Post Chorus :
Moga kowe langgeng karo sing anyar..
Semoga dirimu langgeng bersama yang baru

Cukup aku sing kebacut ambyar..
Cukup diriku yang terlanjur patah hati

 

Music

 

Bridge :
Wis cukup semene wae..
Sudah cukup sampai di sini saja

Atiku kebacut ambyar.. aar..
Hatiku terlanjur patah hati

Kebacut ambyar.. aar..
Terlanjur patah hati

 

Verse:
Kowe tau nggowo mabur sak duwur-duwur e..
Kau pernah membawaku terbang
setinggi-tingginya

Saiki mbok tibakke sak loro-lorone..
Sekarang kau jatuhkan sesakit-sakitnya

Mergo banda donya.. kowe mileh liyane..
Karna harta dunia, kau memilih yang lain

Kowe mileh sing menang rupa
Kau memilih yang menang rupa

Lan menang sak sembarange..
Dan menang dalam segala hal

 

Chorus :
Durung ikhlas aku.. kelangan kowe..
Belum ikhlas aku kehilanganmu

Koyo donya sing kelangan srengenge..
Seperti dunia yang kehilangan matahari

Nyoba ikhlas senadyan.. ngapusi atiku dewe..
Mencoba ikhlas walaupun
membohongi perasaanku sendiri

Nglilakne kowe jebul abot rasane..
Merelakanmu ternyata berat rasanya

 

Post Chorus :
Moga kowe langgeng karo sing anyar..
Semoga dirimu langgeng bersama yang baru

Cukup aku sing kebacut ambyar..
Cukup diriku yang terlanjur patah hati

 

Chorus :
Durung ikhlas aku.. kelangan kowe..
Belum ikhlas aku kehilanganmu

Koyo donya sing kelangan srengenge..
Seperti dunia yang kehilangan matahari

Nyoba ikhlas senadyan.. ngapusi atiku dewe..
Mencoba ikhlas walaupun
membohongi perasaanku sendiri

Nglilakne kowe jebul abot rasane..
Merelakanmu ternyata berat rasanya

 

Post Chorus :
Moga kowe langgeng karo sing anyar..
Semoga dirimu langgeng bersama yang baru

Cukup aku sing kebacut ambyar..
Cukup diriku yang terlanjur patah hati

 

 

Credits

  • Song Title : Mabur
  • Songwriter : Arya Galih
  • Performer : Arya Galih
  • Arranger : AG Creative & Dp Record
  • Mixing & Mastering : HM MUSIC PRO PONOROGO

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *